2024. május 4. - Mónika, Flórián

Halálos áldozatot követelt a hóvihar

Csaknem 40 centiméter hó esett Kanada keleti részén vasárnap. A torontói és montreali repülőtereken 100 járatot töröltek a rossz időjárás miatt. A közúti és vasúti közlekedést is akadályozta a vihar: Torontóban vasárnap 600 autóbalesetet okozott az időjár
2007. december 17. hétfő 10:29 - Hírextra
Ugyanez a hóvihar tombol az Egyesült Államok északkeleti részén, és a két észak-amerikai országot elválasztó tavaknál is. Az egyik chicagói repülőtér több mint 200 járatot nem tudott elindítani vasárnap. Az Egyesült Államokban eddig 25-30 centiméter hó esett, és Pennsylvania államban 160 ezer háztartás maradt áram nélkül. Az utakon két ember vesztette életét a havazás miatt.

Korábban a hóvihar az Egyesült Államok közép-nyugati tájain okozott baleseteket. A múlt heti havazás miatt 38-an haltak meg, legtöbben közúti balesetekben. Három államban még mindig nem állt helyre az áramszolgáltatás, ez tízezreket érint.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását