2024. május 4. - Mónika, Flórián

A BKV eladja a pótdíjazást

Várhatóan január első felében írja ki a Budapesti Közlekedési Zrt. a pótdíjtartozások eladására a közbeszerzési eljárást - tudatta a közlekedési társaság sajtóosztálya hétfőn az MTI-vel.
2007. december 17. hétfő 13:56 - Hírextra
A BKV idei bliccelésellenes kommunikációs kampányába illeszkedő "Blicc over" elnevezésű akció végleges financiális elszámolása megtörtént: a figyelemfelkeltő kampány pontosan 77.546.323 forint bevételt eredményezett; a kampány összesen 8.622.664 forintba került - közölte a BKV.

A kampányt 2007. október 18-án hirdette meg a BKV; az akció keretében valamivel több mint egy hónapon át 20 százalékos kedvezménnyel fizethették be az adósok az elmúlt öt év során keletkezett pótdíjtartozásaikat, elkerülve ezáltal az ellenük indítandó peres eljárást, vagy legvégső esetben a tartozások követeléskezelő cég általi behajtását.

A BKV várhatóan január első felében írja majd ki a nyílt közbeszerzési pályázatot, melynek nyerteseiként a követeléskezelő cégek megvásárolhatják a közlekedési társaság pótdíjtartozásokból eredő adósságállományát - olvasható a közlekedési vállalat közleményében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását