2024. április 29. - Péter

16. Sziget augusztus 12-18. között

2008-ban is várják a civil szervezetek jelentkezését a Sziget Fesztivál szervezői. A rendezvény ideje alatt - augusztus 12-és 18-a között a Civil Sziget száz szervezetnek, illetve közcélú intézménynek tud bemutatkozási lehetőséget biztosítani.
2007. december 17. hétfő 14:13 - Hírextra
Jövő nyáron két nappal rövidebb lesz a Sziget Fesztivál, de akkor is lesz nulladik napi koncert - erősítette meg korábbi tájékoztatását a rendezvény sajtófőnöke. 2008-ban augusztus 12-és 18-a között rendezik meg a 16. Sziget Fesztivált - közölte Vető Viktória. A költségvetés azonban nem csökken, így több sztárt tudnak meghívni a szervezők, ráadásul árakat sem fognak emelni, hangsúlyozta a Sziget Fesztivál sajtófőnöke.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is pályázatot nyújthatnak be azok a szervezetek, egyesületek és alapítványok, illetve olyan közcélú intézmények, amelyek tevékenysége elsősorban a 15-24 éves fiatalok számára kínál programokat.

A 2008-as fesztiválra olyan szervezetek, egyesületek és alapítványok is jelentkezhetnek, amelyek megjelenése nem kötődik feltétlenül a Civil Sziget programhelyszínhez. Ebben a kategóriában maximum 10 szervezet számára tudnak részvételi lehetőséget biztosítani a Sziget szervezői.

További információk, a pályázati online űrlap és nyilvános fórum a pályázattal kapcsolatban a www.sziget.hu/civilsziget oldalról elérhető pályázati rendszerben találhatók.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását