2024. május 6. - Ivett, Frida

Botrányos szakítás

Ki hitte volna, hogy világklasszisok bulvárlapok címoldalára tolakodó, látványos és zajos civakodása is helyet kap a debreceni rövidpályás úszó Eb "nem hivatalos" programjában?
2007. december 16. vasárnap 14:12 - Hírextra
Márpedig botrány volt a javából a francia Laure Manaudou és az olasz Luca Marin vasárnap délelőtti marakodása. A nemrég még egy párnak számító úszóduett tagjai ezúttal nem sportági tudományukkal tűntek ki, nem a medencés remeklés okán kerültek az éppen arra járók figyelmének középpontjába, hanem összeveszésükkel, amely a versenyszámok előtti átmeneti pihenőhelyül szolgáló "szólítószobában" zajlott.

Az előzmények nem ismeretesek, ami tudható, hogy a pletyka szerint kölcsönös félrelépésekkel tarkított kapcsolat a cívisvárosban "szakítópróbájához" ért, s a (már csak volt?) szerelmesek harsány marakodásba forduló, mi több dulakodásig fajult vitája végén Marin, a vegyesúszás klasszisa, itteni Eb-ezüstérmese állítólag hozzávágott egy gyűrűt - alighanem az eljegyzésit - volt kedveséhez, a Debrecenben vasárnap délelőttig két Európa-bajnoki aranyat is összeúszó Manaudou-hoz. Akit - legalábbis az eredményei ezt sugallják - kevésbé viselt meg, hogy párkapcsolatukban a magyar város lett a "vízválasztó"...
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását