2024. március 29. - Auguszta

A Spice Girls Londonban tarolt

Hatalmas sikerrel lépett fel az újra összeállt Spice Girls együttes Londonban. A 02 Arena húszezer nézője szombaton este nagy ünneplésben részesítette az öt "fűszerlányt", akiknek már egyike sem kisleány - harmincas éveikben járnak, együtt összesen hét gy
2007. december 16. vasárnap 16:15 - Hírextra
A kilencvenes évek nagysikerű, ám időközben felbomlott, most pedig új koncertkörútra szerveződött nőcsapatának tagjai - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chishom és Geri Halliwell - már bevonulásukkor a vegyes életkorú közönség hisztérikus sikolyait vívták ki. A nézőközönség fiatalabb tagjai még nem is éltek az együttes karrierjének kezdetén, de ott voltak nővéreik és anyukáik is, akik 1996-ban már táncoltak az fűszeres sláger, a Wannabe ritmusára.

A tapsolók között jócskán akadtak férfiak is, akik lelkes igennel feletek, amikor Gerri Halliwell feltette a kérdést, készen állnak-e a "girl power" - a "lányhatalom" - elfogadására, utalva a ma már a popkultúra részét alkotó jelszóra.

A Spice Girls az 1990-es évek egyik legsikeresebb zenekara, amely 55 millió lemezt adott el világszerte. Felbomlása akkor kezdődött, amikor a gyömbér fűszerlány, Geri "Ginger" Halliwell 1998-ban elhagyta a csapatot. Az eltelt egy évtized múltán a hölgyek - mint mondták - idősebb fejjel megtanulták jobban megbecsülni egymást, kapcsolatuk szorosabb lett, s Halliwell ma már sajnálja, hogy annak idején ripsz-ropsz kilépett a zenekarból.

A feltámadt csapatnak a kanadai Vancouverben adott első koncertje, majd Los Angeles-i első amerikai fellépése telt házat vonzott, de Las Vegasban félig üres volt a Mandalay Arena. A londoni siker új lendületet adhat a fűszerlányok három hónaposra tervezett turnéjának, amely Európában folytatódik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását