2024. május 19. - Ivó, Milán

Zalában álltak a kocsik

Több zalai útszakaszon, a 7-es főúton, a 74-esen és a 75-ösön is szinte teljesen leállt a közlekedés a pénteken reggel kezdődött havazás és erős szél következtében árokba csúszott, elakadt kamionok és személyautók miatt.
2007. december 14. péntek 12:30 - Hírextra
A Magyar Közút Kht. zalai üzemmérnökségeitől az MTI úgy értesült: a 7-es főúton egy román rendszámú kamion árokba csúszott, a mentését a tűzoltók kezdték meg délelőtt 10 óra körül.

Nagykanizsa és Nagyrécse között mindkét irányban több kilométeres kocsisor torlódott fel, a forgalom gyakorlatilag megállt.

Zalaegerszeg és Nagykanizsa között, a 74-es főúton, a baki tetőn, egy kisteherautó és egy autót szállító utánfutó csúszott az árokba, de a miattuk fékező kamionok és személyautók szinte teljesen elzárták az utat - tapasztalta a helyszínen a távirati iroda tudósítója.

Néhány kilométerrel arrébb, a főút és a 75-ös körforgalmú kereszteződésétől Bak irányába, ugyancsak egy elakadt kamion miatt állt meg a forgalom.

A Zalaegerszeg és Keszthely közötti útszakaszon Zalacsánynál és Alsópáhoknál akadtak el kamionok és személyautók, ami miatt szintén jelentősen lelassult a közúti közlekedés.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását