2024. április 29. - Péter

Lehet nevezni

A Nemzetközi Kutatási és Termékfejlesztési Vezetési Szövetség (Institute for International Research & the Product Development Management Association - PDMA) megtartja első versenyét az 'Innováció Élvonalának Bajnoka 2008' címért.
2007. december 13. csütörtök 13:13 - Hírextra

A jelölteknek olyan áttörést jelentő projektekkel, egyedi innovációs modellekkel vagy innovatív vezetési stílussal kell rendelkezniük, amelyeknek ágazati hatásaik vannak. A jelöléseket a FEIeurope@iirusa.com címen fogadják.

Az Innováció Élvonala - Európa tanácsadó testülete (melyben olyan cégek vezetői vesznek részt, mint a Dow Corning, a Barilla, a Swarovski, a PriceWaterHouseCoopers, az Ethicon, a Stevens Institute of Technology, az Eurocolor Digital GmbH, a PDMA e.V, a PRTM, a Voxdale és a Mondi Business Paper Holding) valamennyi javaslatot áttekinti majd, mielőtt kiválasztja a bajnokot.

A verseny győztese lehetőséget kap fejlesztési történetének bemutatására innovációs és kutatás-fejlesztési szakemberek előtt az Innováció Élvonala - Európa második éves konferenciáján, amelyet 2008. január 28-31. között rendeznek Bécsben.

A nevezéseket 2008. január 7-ig fogadják el. Amennyiben egy projektet, ügyfelet vagy együttműködő partnert jelöl erre a kiemelkedő lehetőségre, kérjük küldje el javaslatának összefoglalását a FEIeurope@com címre.

A sajtó részvételét örömmel vesszük, kérjük küldjék el jelentkezésüket az aioannou@iirusa.com címre.

Forrás: OTS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását