2024. május 2. - Zsigmond

Fekete APEH-esek?

Az adóhatóság is vizsgálja, hogy valóban feketén dolgoztak-e a kaposvári APEH épületének biztonsági őrei. A dolgozókat egy pécsi cég foglalkoztatja, amely állítólag zsebbe akart fizetni beosztotjainak.
2007. december 12. szerda 07:51 - Hírextra
A pécsi vállalkozás augusztusban kapott megbízást a kaposvári APEH-épület őrzésére. A dolgozók - akinek megtiltották, hogy beszéljenek az ügyről - korábban azt mondták: hetekig semmilyen szerződésük nem volt, végül ősszel kapták meg a visszadátumozott megállapodást. A cég most azt ajánlotta fel munkavállalóinak, hogy aki eltekint a szerződéstől, zsebbe kapja meg a fizetését.

Az APEH Dél-dunántúli Regionális Igazgatóság ellenőrzési és végrehajtási szakigazgatója a Független Hírügynökségnek nem tudta megmondani, hogy melyik az a cég, amely az épületet őrzi. Az irodát eredetileg egy budapesti cég védte, de kiadta egy pécsi alvállalkozónak a munkát. Nagy-Pál Imre közölte: az APEH is vizsgálatot indított. Ha kiderül, hogy a cég valóban feketén foglalkoztatta az alkalmazottakat, akkor utánuk fejenként 200 ezer forintos bírságot kell fizetnie.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását