2024. május 2. - Zsigmond

Négy csapat két helyre

Szerdán, a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó játéknapján négy csapat pályázik a még fennmaradó két, nyolcaddöntőt érő helyre.
2007. december 11. kedd 11:40 - Hírextra
Az E jelű kvartettben rendkívül egyszerű a helyzet, ugyanis a már továbbjutott FC Barcelona az utolsó VfB Stuttgartot fogadja, míg az egyaránt hétpontos Glasgow Rangers és Olympique Lyon egymással küzd meg Skóciában a második helyért. A győztes gárda tavasszal is a BL-ben szerepelhet, a másik csapat pedig az UEFA Kupában folytathatja. A döntetlen - a Lyonban aratott háromgólos sikerüknek köszönhetően - a hazaiaknak kedvez.

Az F csoportban már minden eldőlt: a biztos első Manchester United a második Romához látogat, míg a harmadik Sporting Lisboa az utolsó Dinamo Kijevet fogadja. A mérkőzések eredményei a helyezéseket már nem befolyásolják.

Talán a G jelű négyesben a legérdekesebb a helyzet. A PSV Eindhoven csak akkor juthat tovább, ha hazai pályán legyőzi a már csoportelső Internazionalét, a szintén otthon játszó Fenerbahce pedig nem nyer az utolsó, eddig egy pontot szerzett CSZKA Moszkva ellen.

A H csoportban már eldőltek a lényegi kérdések, a szerdai játéknap csupán arra ad majd választ, hogy az Arsenal vagy a Sevilla jut tovább elsőként.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását