2024. május 16. - Mózes, Botond

Még nem tettek ajánlatot

A sajtóban megjelent találgatásokra reagálva az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) vasárnap közölte: még egyetlen edzőnek sem tett hivatalos ajánlatot a válogatott szövetségi kapitányi posztjával kapcsolatban.
2007. december 9. vasárnap 15:12 - Hírextra

Néhány brit lap azt írta, hogy az FA már beszélt a Chelsea-től szeptemberben távozott Jose Mourinhóval, akinek jó esélye van arra, hogy elfoglalja a sikertelen Eb-selejtezők után menesztett Steve McClaren helyét. Más újságok viszont arról adtak hírt, hogy a portugál szakember már vissza is utasította a szövetség felkérését, mert állítólag csábító ajánlatot kapott egy klubcsapattól.

"A színfalak mögött zajlik a munka, az illetékesek feltérképezik a szóba jöhető jelölteket, információkat gyűjtenek, de annyit mondhatok, hogy személyesen még nem tárgyaltak senkivel" - mondta az FA szóvivője, Adrian Bevington.

Az angolok február 6-án, Svájc ellen játsszák következő mérkőzésüket, a barátságos találkozó helyszíne a Wembley Stadion lesz. Mourinho mellett Fabio Capello, Marcello Lippi, Jürgen Klinsmann, Martin O,Neill, Harry Redknapp és Alan Shearer neve szerepel a sajtó által összeállított jelölt-listán, de Bevington azt mondta: ilyen lista az FA-nél nem létezik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását