2024. május 14. - Bonifác

Börtöntre ítélték a vajákost

Húsz nap börtönre ítélték Cipruson azt a vajákos asszonyt, aki "bűbájos" megoldásként nyers tojást ütött egy férfi alsónadrágjába, hogy hatástalanítson egy átkot és megjavuljon a férfi házassága, valamint kapcsolata anyósával.
2007. december 9. vasárnap 10:20 - Hírextra

Az átokoszlató varázslat sikeréhez nem csak tojásos gatya kellet, hanem némi nemi szőr, köröm, egy palack vizelet és egy kanál is. Az eredmény feltehetően meglepte a javasasszonyt: a férfinak anyósával változatlan maradt a kapcsolata, a feleségével is, viszont a kuruzslóval megromlott.
A 34 éves postás azért orrolt meg rá, mert a 69 éves hölgy túl sokat kért szolgálataiért: először "csak" 200 ezer magyar forintnyi ciprusi fontot, utána viszont még 2 milliónyit.

A férfi fizetés helyett feljelentette boszorkányságért, amely Cipruson tiltott. A bíróság úgy ítélte meg, hogy a bűbájos asszony szégyentelenül kihasználta kliense lelki sérülékenységét és érzelmi ingatagságát, ezért 20 nap börtönre és a pénz visszafizetésére ítélte.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását