2024. április 29. - Péter

Sikeres razzia Nyíregyházán

Tizenkét körözött személyt fogtak el a rendőrök a Nyíregyházán és környékén szombat hajnalig tartó közbiztonsági akció eredményeként - közölte az MTI-vel a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.
2007. december 8. szombat 17:24 - Hírextra

A razzián 141 rendőr vett részt.

Az ellenőrzések során 12 körözött személyt fogtak el, közülük hetet rendőrségi és bírósági elfogatóparancs alapján őrizetbe vettek, két, a börtön elől szökő, letöltendő szabadságvesztésre ítélt személyt azonnal átadtak a büntetés-végrehajtásnak, míg három keresett kiskorút visszavittek a gyermekvédelmi intézetbe.

A közlekedési ellenőrzés során 156 szabálytalankodó 400 ezer forint összegű helyszíni bírságról kapott csekket, 39 személy ellen szabálysértési feljelentést tettek. Az akcióban négy ittas személyt is kiszűrtek.

"Nyíregyháza és a környező települések biztonsága érdekében a városi rendőrkapitányság a jövőben is tervez hasonló akciókat" - mondta Fülöp Gergely megyei sajtóügyeletes.



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását