2024. május 4. - Mónika, Flórián

Rekord Hévízen

Rekordot döntött a hévízi gyógytó és fedett fürdő látogatottsága, szombaton délelőtt az egymilliomodik fürdőzőt ajándékkal is meglepték. Egy Tatáról érkezett fiatal házaspár érkezésekor még nem sejtette, hogy miattuk sorakoztak fel ajándékokkal felpakolva
2007. december 8. szombat 16:41 - Hírextra

Csak a jegyvásárláskor derült ugyanis ki, hogy egyikük az idén az egymilliomodik látogatója a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház Kht. fürdőinek.

Hegedűs Lajos ügyvezető igazgató egy csokor virággal és egy üveg borral köszöntötte az ünnepelt látogatókat, akik a gyógyfürdő által üzemeltetett négycsillagos szállodában is eltölthetnek majd egy hétvégét.

Az intézmény vezetőjének is volt oka ünnepelni, mert hosszú évek után idén először emelkedett, mégpedig jelentős mértékben a Hévízen fürdőzők száma. A tavalyi adatokhoz képest idén 22 százalékkal nőtt a fedett fürdőbe és a világhíres tófürdőbe belépőt váltók száma, ezen belül a gyógytó látogatottsága 33 százalékkal emelkedett.

Az elmúlt tíz évben soha nem mértek ilyen magas látogatottságot a fürdővárosban, ahol elsősorban az újonnan indított marketingakcióknak és az idén bevezetett kedvezményeknek tulajdonítják a forgalom örvendetes gyarapodását. Hegedűs Lajos az MTI-nek azt is elmondta: úgy számolják, hogy Hévízen, az év végéig hátralévő hetekben még legalább 50 ezren merítkeznek meg a gyógyvízben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását