2024. április 30. - Katalin, Kitti

Dokic visszatér

Visszatér a teniszpályára Jelena Dokic, a szerbek 24 éves játékosa, aki jövőre szeretne bekerülni az első ötvenbe a világranglistán."Annak idején családi okok miatt hagytam abba a játékot, de most megint intenzíven edzek és nagyon eltökélt vagyok" - mondt
2007. december 5. szerda 08:20 - Hírextra
A Melbourne-ben élő Dokic - aki ausztrál színekben szeretne indulni a viadalokon - jelenleg nem szerepel a WTA világranglistáján.

A játékos elsősorban édesapját, egyben volt edzőjét, Damirt teszi felelőssé azért, hogy a pályafutása kisiklott. Az egykori bokszoló papa többször is - néha tettlegességig fajuló - botrányt okozott a versenyeken, kínos helyzetbe hozva ezzel lányát. Jelena Dokic és apja útjai tavaly januárban elváltak, a játékos egymillió dollár "lelépési díjat" fizetett azért, hogy édesapja a jövőben távol tartsa tőle magát és hagyja békén.

Dokic 2006-ban az első fordulóban kiesett az Australian Openen, majd Wimbledonban már a selejtezőben búcsúzott. Ezután csak kisebb tornákon indult, idén például csupán egy tízezer dollár összdíjazású viadalon lépett pályára, de ott is már az első körben kikapott, így 2007-es, tenisszel szerzett bevétele mindössze 98 dollárt tesz ki.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását