2024. július 17. - Endre, Elek

Ünneplés helyett verekedtek

Névnapünneplés helyett kötekedett a vendégekkel egy négytagú társaság Mikében, a helyi kocsmában, majd az őket csitító férfit a kocsma udvarán súlyosan bántalmazták; a rendőrök elől menekülő férfiakat elfogták - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitánysá
2007. december 4. kedd 13:23 - Hírextra

Bíró Gábor tájékoztatása szerint a férfiak még hétfőn este Ferenc-napot ünnepelni tértek be a kocsmába, ott azonban, jókedvű baráti csevely helyett, hangoskodtak és mindenkibe belekötöttek.
A vendégek egyike megkérte őket, hogy hagyják békén a többieket, amit a társaság rossz néven vett, és mikor az őket figyelmeztető férfi kiment az udvarra, utána mentek és nekiestek: a földre rángatták, ütötték, rúgták a szerencsétlen férfit, s csak akkor hagyták abba az ütlegelést, amikor meghallották, hogy a rendőrök már úton vannak - számolt be a részletekről a szóvivő. Hozzátette: a támadók megpróbáltak elmenekülni, ám a rendőrök és a helyi polgárőrök elfogták őket.

A társaság tagjai ellen súlyos testi sértés, valamint csoportos garázdaság miatt indult eljárás.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását