2024. április 20. - Tivadar

Keresők versenye

A Klikkmánia keresőmarketing ügynökség mindössze kilenc hónap alatt érte el a Google Adwords Qualified Company címet, amellyel a régióban is alig néhány vállalat rendelkezik csak. A Google ezen minősítéssel az ügynökség professzionális működését, valamin
2007. december 4. kedd 13:42 - Hírextra

A Klikkmánia keresőmarketing ügynökség mindössze kilenc hónap alatt érte el a Google Adwords Qualified Company címet, amellyel a régióban is alig néhány vállalat rendelkezik csak. A Google ezen minősítéssel az ügynökség professzionális működését, valamint komplex, nagy költésű kampányok terén szerzett tapasztalatát ismeri el.

Egyre forróbb téma hazánkban is az internetes keresőkben történő hirdetések kiaknázása. Ezzel párhuzamosan éleződik a verseny az erre specializálódott hirdetéskezelő ügynökségek piacán is. Hazánkban csak néhány ügynökség foglalkozik dedikáltan keresőhirdetések kezelésével, többségük interaktív ügynökségek divíziójaként működik. A Klikkmánia azonban egyik ügynökséghez sem köthető, mivel a NetPincér.hu internetes kereskedő vállalat keresőmarketing üzletágaként jött létre idén februárban.

A 2007-ben közel 1 milliárd forintosra becsült keresőhirdetések piaca immár a legdinamikusabban fejlődő területe az online reklámköltésnek. A piacon azonban még csak most alakulnak ki a domináns szereplők, akik közé a bekerülés egyik alapvető feltétele a céges szintű minősítés elnyerése. „Külön örömünkre szolgál, hogy várakozásainkat megelőzve, már a karácsonyi hirdetési roham előtt megkaptuk ezt a kitüntetést“ – nyilatkozta Sziebig Péter, a Klikkmánia vezetője.

A Google minősítésről:
A világban számos különböző méretű ügynökség foglalkozik PPC (kattintás alapon fizetett) keresőhirdetés kampányok kezelésével. A Google által az ilyen ügynökségek minősítésére bevezetett kétszintű értékelési rendszer azoknak a hirdetőknek hivatott segíteni, akik outsourcing keretében ügynökségre kívánják bízni a keresőhirdetéseiket. Az egyéni szintű minősítés garantálja, hogy a kampányok a legjobb szakemberek kezébe kerülnek, míg a céges minősítés záloga annak, hogy az ügynökség professzionális keretek között stabilan működik. Magyarországon 20 alatt van a minősített egyének száma, és ezidáig mindösszesen 2 céges szintű minősítést osztottak ki.

A Klikkmániáról:

A Klikkmánia Magyarország egyik vezető keresőmarketing ügynöksége, amely keresőhirdetéseken túl keresőoptimalizálással és webanalitikai tanácsadással foglalkozik. Ügyfelei elsősorban olyan internetes kereskedők, akik számára a keresőkben való jelenlét kritikus az üzletmenet szempontjából. A Klikkmánia többek között olyan nagy online költők hirdetéseit kezeli, mint az Extreme Digital, Ingatlan.com, Fotexnet, illetve a Netrisk.hu. A közvetlen ügyfeleken túl a Klikkmánia ügynökségi ügyfeleket is kiszolgál.



Forrás: OTS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását