2024. május 14. - Bonifác

Fidesz: Pénzügyi alku történt

A Fidesz szerint nem szakmai, hanem politikai és pénzügyi alku történt a kormányzó pártok között az egészségügy privatizációja érdekében, "a majdani tb-kassza pénze fölött osztozkodtak" - mondta Pokorni Zoltán, az ellenzéki párt alelnöke keddi budapesti s
2007. december 4. kedd 15:27 - Hírextra

Pokorni Zoltán szerint talán még a szabad demokratákat is meglepte, hogy az MSZP-frakció hétfőn "milyen könnyen beadta a derekát Gyurcsány Ferencnek, illetve az SZDSZ által beterjesztett privatizációs törvénynek".

Politikai csalásról van szó: a legnagyobb költségvetési tétel, a tb-kassza 1.500 milliárd forintjának privatizálásáról. Erről szó sem volt a választási programban, nem erre kaptak felhatalmazást a jelenlegi kormánypártok - közölte Pokorni Zoltán. A Fidesz alelnöke azt mondta, a képviselők tudják, hogy nincs szakmai alapja ennek az intézkedésnek, és "ilyen torzót a világban még senki sem javasolt az egészségbiztosítás területén".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását