2023. április 1. - Hugó

Szoci szavazógép

Az MSZP frakciója hétfői ülésén egyhangúlag támogatta a múlt héten kialakított koalíciós javaslatot az egészségügyi biztosítási rendszer átalakításáról - jelentette ki az ülést követően Lendvai Ildikó.
2007. december 3. hétfő 14:59 - Hírextra
A nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője hozzátette: egy képviselő sem kérte a külön-szavazást, így jövő hétfőn várhatóan az MSZP és az SZDSZ közösen fogadja el a szükséges módosító indítványokat, december 17-én pedig együtt támogatják a törvényjavaslatot a zárószavazáson. Lendvai Ildikó elmondta azt is: az MSZP frakció kérésére Tóth Károly visszavonja módosító indítványát, amely január 1-től eltörölné a vizitdíjat és a kórházi napidíjat. A frakcióvezető kijelentette: az MSZP képviselői egységesen visszautasítják Gaskó István a Liga Szakszervezetek elnökének hétfő reggeli kijelentését és nem engednek a "politikai vesztegetésnek:" nem hajlandóak pénzért megváltoztatni a hétfőn elfogadott álláspontjukat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását