2024. április 28. - Valéria

Raul visszajöhet a válogatottba?

Luis Aragones, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya első alkalommal biztatta a Real Madrid csatárát azzal, hogy van esélye visszatérni a válogatottba. Aragones több mint egy éve nem hajlandó meghívni a spanyol válogatottba a Real Madrid sztárját, a h
2007. december 3. hétfő 07:40 - Hírextra
A madridi klub már a szövetség vezetőit is megkereste, hogy tegyenek valamit, amitől Aragones meggondolja magát, ám erőfeszítéseiknek eddig nem volt foganatja. Raul a hétvégén két gólt szerzett a Racing elleni bajnokin, remek teljesítménye után ismét felvetődött, hogy a futballistának helye lenne a válogatottban. Ezúttal Aragones is biztatólag nyilatkozott, és kijelentette: ha jól teljesít, Raul is tagja lehet a spanyol Eb-keretnek.

- Fair leszek vele, megígérem, de tudnia kell, hogy többen is pályáznak a posztjára, olyan futballisták, akikben maximálisan megbízom. Ott van Fernando Torres, aki hétvégén gólt szerzett a Liverpoolban, David Villa, aki már bizonyította, hogy roppant fontos tagja a keretnek, és Raul Tamudo is, aki segített, ha szükség volt rá. Ha Raul jól teljesít, akkor ugyanolyan esélye lesz bekerülni az Eb-keretbe, mint a többieknek - nyilatkozta a kapitány.
Forrás: SamsungSport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását