2024. május 6. - Ivett, Frida

Már a férfiaknál is névadó

A női bajnokság után a férfi kosárlabda NB I jelenlegi idényében is névadó szponzor lett az UNIQA biztosító.
2007. december 3. hétfő 22:41 - Hírextra

A szövetség elnökségi ülése után tartott sajtótájékoztatón - amelyre a MAFC csarnokában került sor - Berényi János elnök kifejtette, hogy a szűkös állami források mellett a sportág hazai főtámogatója immár teljes egészében "lefedi" a magyar kosárlabdát.

Ami a márciusi elnökválasztás eredményét megtámadó beadványt illeti, a vezetőség közölte, hogy még mindig nem kapta kézhez a november 9-én kihirdetett, első fokú bírósági határozatot, amely - a mandátumok kiosztásánál történt hibára hivatkozva - a küldöttgyűlés valamennyi döntését hatályon kívül helyezte. Ruttner György, a grémium tagja ugyanakkor hozzátette: várhatóan meg fogják fellebbezni az ítéletet.

A MAFC-Vásárhely alsóházi rangadó nagyszünetében az MKOSZ vezetése a Kosárlabdázás városa címmel és az azt jelképező zászlóval tüntette ki a XI. kerület, azaz Újbuda önkormányzatát, Molnár Gyulát pedig a Kosárlabdázás polgármestere titulussal jutalmazta.

"Harminc város kapta már meg ez a címet, de Budapesten eddig csak a II. kerület büszkélkedhetett vele, a BSE jóvoltából. Köszönjük Újbuda támogatását, és szeretnénk, ha hamarosan Újbuda-MAFC néven szerepelhetnénk a bajnokságban, jelezve, hogy ennek a patinás egyesületnek nemcsak múltja, hanem jövője is van" - mondta az MTI-nek Horváth Frigyes szakosztály-igazgató, elnökségi tag és korábbi főtitkár, akit 60. születésnapja alkalmából Berényi János ajándékkal köszöntött.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását