2024. július 20. - Illés

Udo Jürgens musicalje

A 73 éves német énekes Ich war noch niemals in New York (Én még soha nem voltam New Yorkban) címmel írt zenés darabot. "Ez egészen új helyzet a számomra. Dalaimat a színpadon fogják énekelni, én meg ott ülök a közönség soraiban."
2007. december 2. vasárnap 12:23 - Hírextra
"Volt néhány álmatlan éjszakám, de most már túlsúlyba került az öröm, hogy olyan sok tehetséges ember áll a színpadon és csodálatos módon adják elő az én dalaimat" - mondta az énekes Hamburgban. A musical Jürgens 23 legnagyobb sikerű dalát foglalja össze.

Az ősbemutatóra előkelőségek sorát várják: ott lesz a vendégek sorában Hans-Dietrich Genscher volt német külügyminiszter, Ole von Beust hamburgi polgármester és számos muzsikus is ellátogat a Hansa-városba, hogy jelen lehessen.

A zenés vígjáték főszereplője, Lisa televíziós műsorvezető, akinek anyja, Maria meg akarja valósítani álmainak netovábbját: barátjával, Ottóval Amerikába utazni és a New York-i Szabadság-szobor alatt házasságot kötni. Titokban útra is kelnek egy luxushajón. Amikor Lisa megtudja, üldözésükre indul Ottó fiával, Axellel és annak 14 éves fiával együtt...

Eddig már 150 000 jegy kelt el a musical előadásaira.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását