2024. április 16. - Csongor

Három rablás egy nap alatt

Három kamaszra is rátámadt 24 óra leforgása alatt egy fiatalokból álló miskolci trió. Áldozataikat kirabolták, egyiküknek még a karját is eltörték. A 16 és 19 év közötti fiúk már őrizetben vannak.
2007. december 2. vasárnap 08:49 - Hírextra
Még csütörtök este jelentkezett a rendőrségen egy 14 éves fiú, akit Miskolcon a Puskin utcában támadott meg három nála idősebb kamasz, miután a buszról leszállva hazafelé sétált. Elvették az MP4-es lejátszóját, mobiltelefonját és diákigazolványát, de még a cipőjét és a kabátját is. Igaz, az egyik rabló cserébe saját dzsekijét nála hagyta. A támadók a fiú karját is eltörték.

A rendőrök azonnal keresni kezdték a rablókat, külön nyomozócsoport is alakult az ügyben. A főkapitány 200 ezer forintos nyomravezetői díjat is kitűzött.
A rendőröknek végül sikerült beazonosítaniuk a támadókat. Mikor péntek délután egyikük lakására indultak volna, kiderült, hogy már mindhármukat bevitték a rendőrségre. Belekeveredtek ugyanis egy verekedésbe az egyik szórakozóhelyen.

Kihallgatásukkor a három fiatal elismerte a rablást, és bevallottak még további kettőt. Szintén csütörtök este elvették mobiltelefonját és diákigazolványát egy kamasznak, pénteken pedig egy másik fiatalra rontottak rá.

A három fiút csoportos rablás miatt őrizetbe vették, és a nyomozók kezdeményezték előzetes letartóztatásukat - olvasható a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását