2024. május 7. - Gizella

Mourinho lesz McClaren utódja?

A brit lapok már kész tényként kezelik, hogy Jose Mourinho lesz az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
2007. december 1. szombat 22:29 - Hírextra

"Olyan emberre van szükségünk, aki hozzá van szokva a legrangosabb eseményekhez, tud bánni az extraklasszisokkal és óriási nemzetközi rutinja van" - nyilatkozta Brian Barwick, az angol szövetség (FA) ügyvezetője a Daily Expressnek.

Az FA egyik, magát megnevezni nem kívánó tisztségviselője ehhez csak annyit fűzött hozzá: "Egyértelmű, hogy Barwick Mourinhóról beszélt."

A The Sun már azt is tudni véli, hogy a Chelsea-t három évig irányító portugál szakember fizetése évi kilencmillió euró lesz.

A FA egy másik illetékese erre így reagált: "Lesz pénz arra, hogy megfizessük az ideális szakembert."
Mourinho a Chelsea-vel két Premier League-, két Ligakupa- és egy FA Kupa-címet szerzett, miután 2004-ben, a Portóval elért Bajnokok Ligája-diadal után leült a londoni klub kispadjára, amelyről szeptemberben állt fel.

Steve McClarent a múlt héten, a Horvátországtól elszenvedett hazai vereséget követően bocsátotta el az FA, miután eldőlt, hogy Anglia nem jut ki a jövő évi osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságra.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását