2024. április 18. - Andrea, Ilma

Gyurcsány a konferencián

A reformok szerkezete és társadalmi hatásai címmel rendez ma konferenciát a Táncsics Alapítvány és a Friedrich Ebert Alapítvány, a tanácskozáson Gyurcsány Ferenc miniszterelnök is előadást tart.
2007. december 1. szombat 09:57 - Hírextra

A kormányfő bevezetője után következő vitában Ferge Zsuzsa szociológus, Bauer Tamás közgazdász, egyetemi tanár, az SZDSZ volt országgyűlési képviselője, Chikán Attila egyetemi tanár, korábbi gazdasági miniszter, Kolosi Tamás szociológus, a TÁRKI elnöke és Tamás Pál, az MTA Szociológiai Kutatóintézetének igazgatója fejti ki véleményét a reformok társadalmi hatásairól.

A Károlyi Palotában rendezendő tanácskozás az Érték és felelősség című konferenciasorozatba illeszkedik. A nyolcrészes tanácskozássorozat október 6-án kezdődött, A XX. századi magyar progresszió címet viselő konferenciával. A sorozat két fő témája a társadalompolitikai folyamatok elemzése, illetve a modernizáció és a reformhagyomány kérdésköre. Az eddigi konferenciákon a XX. századi progresszióról, valamint a tudásalapú társadalomról volt szó, de rendeztek tanácskozást az 1956-os forradalom baloldali gyökereiről is.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását