2024. május 29. - Magdolna

Panelgyújtogató gazfickó rendőrkézen

Elrendelte közveszélyokozás bűntette miatt annak a férfinak az előzetes letartóztatását a Nyíregyházi Városi Bíróság, aki lakóháza lépcsőházában szándékosan tüzet gyújtott, s veszélyeztette az ott lakók testi épségét - közölte Nyakó Zsuzsanna, a Szabolcs-
2007. november 30. péntek 17:15 - Hírextra
Az egyik tűz november 8-án este keletkezett az Ungvár sétány 15. szám alatti épület alagsorában, ruhaneműk és papírhulladék felgyújtásával. Két lakó az épületben füstmérgezést szenvedett. November 21-én a lépcsőház tizedik emeletén egy kitett heverőt gyújtott fel a férfi, azonban a lakók a tüzet idejében észlelték, azt eloltották.

A bíróság végzésében megállapította, hogy a tüzek egy olyan házban keletkeztek, ahol lépcsőházanként 39 lakás, a földszinten üzlethelyiség és postahivatal is található.

A jogerős határozat szerint a gyanúsított munkaviszonnyal, megélhetést biztosító rendszeres jövedelemmel nem rendelkezik, büntetett előéletű. Az előzetes letartóztatás elrendelése indokolt a bűncselekmény kiemelkedő tárgyi súlyára, a gyanúsított szökésére, elrejtőzésére és a tanúk befolyásolására való tekintettel
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását