2024. április 20. - Tivadar

Megfékezték a tüzet

Eloltották a Semmelweis Egyetem belgyógyászati klinikájának udvarán kigyulladt épületet a tűzoltók pénteken délelőtt. A tűzben senki sem sérült meg és a kórház is zavartalanul működhetett egész végig.
2007. november 30. péntek 11:45 - Hírextra
A Korányi Sándor utcai Semmelweis Egyetem I. Belgyógyászati Klinikájának udvarán pénteken délelőtt tíz óra előtt kapott lángra egy melléképület. A 60 négyzetméteres, faszerkezetes büfé a tűzoltók kiérkezésekor már teljes egészében lángolt. A tűzoltók az épület oltását hat vízsugárral kezdték meg, időközben kihoztak bentről egy széndioxid palackot is. A lángokat körülbelül fél óra alatt sikerült megfékezni, ezután már csak az utómunkálatok - azaz az izzások megszűntetése - van hátra - mondta el a Független Hírügynökségnek Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője.

Molnár Péter közölte: a tűzben és az oltás közben senki sem sérült meg. A kigyulladt épület a kórháztól viszonylag messze, az udvaron van, így a tűz a klinika működését egyáltalán nem befolyásolta.

Azt még nem lehet tudni, hogy a kórház udvarán lévő büfé mitől kapott lángra, ezt majd csak a későbbi vizsgálat fogja megállapítani - tette hozzá a szóvivő.
Forrás: fh
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását