2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Az ötödik emberi láb sodródott a partra

Újabb emberi lábat találtak a vízben lebegve Kanada nyugati partjainál, ahol egy év alatt ezzel együtt már öt, tisztázatlan eredetű emberi láb került elő.
2008. június 17. kedd 15:17 - Hírextra
Az ötödik - ezúttal bal - láb a Fraser folyó torkolatánál fekvő Westham-sziget közelében, Vancouvertől 25 kilométerre délre, Brit-Columbia tartomány felségvizein hányódott hétfőn a tengerben.

A korábban megtalált négy lábon végzett orvos szakértői vizsgálatok nem utalnak bűntényre, a végtagok erőszakkal való eltávolítására, inkább úgy tűnik, hogy a lábak maguktól, természetesen módon váltak le a törzsről. Ez arra utal, hogy egy baleset vízbe veszett áldozatainak végtagjairól lehet szó.

Legutóbb május 22-én, a Fraser folyón fekvő Kirkland-szigeten találtak egy emberi lábat, mintegy másfél kilométernyire a jelenlegi helyszíntől. Az első hátborzongató felfedezés nem egészen egy éve, a Georgia-szorosban fekvő Jedidiah-szigeten történt. Néhány nappal később egy Reebok férficipőbe bújtatott jobb lábat találtak a közeli Gabriola-szigeten. A harmadik emberi lábra februárban bukkantak a közeli Valdez-szigeten.

Nincs két láb, amely ugyanahhoz a személyhez tartozna, az ötödiken jelenleg végzik a DNS-vizsgálatot.

Curtis Ebbesmeyer óceánkutató feltevése szerint valahol a Fraser folyó felső szakaszán történhetett olyan baleset, amelyről a hatóságok egyelőre nem tudnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását