2024. május 9. - Gergely

Emődi kislány - semmi fejlemény

Bár csütörtökön ismét keresni kezdték a környéken az Emődről még szeptember elején eltűnt kislányt, a kutatás nem vezetett eredményre. A nyomozás folyik tovább, de a környék újabb átvizsgálása egyelőre nincs ismét tervbe véve.
2007. november 30. péntek 13:14 - Hírextra
A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Emődről szeptember elején eltűnt alig kétéves kislányt csütörtökön napközben ismét keresni kezdték a rendőrök és a rendészeti szakközépiskola diákjai az otthonának a környékén, a kutatás egészen sötétedésig tartott. Az ismételt keresést az indokolta, hogy mivel lehullottak a fák és bokrok levelei, olyan területek is beláthatóvá váltak, amelyeket eddig a sűrű lombok miatt például nem lehetett teljesen átvizsgálni. A kislány nyomára azonban most sem bukkantak - mondta el a Független Hírügynökségnek Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Dobi Tamás hozzátette: bár a nyomozás továbbra is tart, újabb terepmunkát - azaz a környék átvizsgálását - egyelőre nem tervezik. A kislányt még mindig közigazgatási eljárás szabályai szerint keresik, nem merült fel eddig ugyanis olyan konkrét információ, hogy a gyermek bűncselekmény áldozata lett volna.

A 2,5 millió forintos nyomravezetői díj továbbra is érvényben van - tette hozzá Dobi Tamás.

A Panda becenévre hallgató Tóth Paula Valéria szeptember 4-én a déli órákban tűnt el otthonából. Több százan: rendőrök, speciális mentők, tűzoltók, és a helyiek hosszú napokig keresték a gyereket, hiába.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását