2024. április 19. - Emma

Új stílust akar az MSZP

Kormányzati stílusváltást sürgetnek az MSZP vezető politikusai: úgy érzik, hogy a csatázó kedvből vissza kellene venni, szerintük nem újabb kezdeményezésekre, hanem a régiek menedzselésére van szükség - közölte szerdai számában a Népszava.
2007. november 28. szerda 09:37 - Hírextra

A cikk szerint a vezető szocialista politikusok nem akarnak kormányfőváltást, de Gyurcsány Ferenc pártelnökkel is érzékeltették, a jelenlegi politika nem folytatható tovább.

Többen úgy nyilatkoztak, "az irányításban szereposztásra van szükség, nem egyszemélyes előadásra". Nehezményezik, hogy a döntéshozatal előtt nincs párbeszéd, és hiányzik a politikai kontroll, a rossz döntéseknek nincs felelőse. A helyi szervezetek hangadói azonban úgy gondolják, fel kell sorakozni a miniszterelnök mögött, ezért a frakció számára nem maradt más, mint békülni és várni.

"Az ellenzék is miniszterelnök cserét sugall, nem feltétlenül kellene ezt a szocialistáknak megtenni. A Fidesz ugyanis tudomásuk szerint már gyártja az ezzel kapcsolatos forgatókönyveket, az egyik szerint ebben az esetben Sólyom Lászlónak kellene közbelépni és feloszlatni a parlamentet, majd új választásokat kiírni" - olvasható a lapban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását