2024. május 6. - Ivett, Frida

A lét a tét

Újabb, talán az eddigieknél is fontosabb csoportmérkőzés előtt áll a Bajnokok Ligájában a Lombard BVSC asztalitenisz-csapata. A Jakab János, Pázsy Ferenc, Zwickl Dániel összetételű együttes pénteken 18 órától Pápán, a Városi Sportcsarnokban fogadja a fran
2007. november 28. szerda 18:01 - Hírextra
"A játékosok rendkívül elszántak, ugyanazt a lelkesedést, akarást látom rajtuk, mint a Borussia Düsseldorf elleni, csodával határos módon a mi győzelmünkkel végződött budapesti meccset megelőzően" - jelentette ki Herendi Iván, a Lombard BVSC szakosztály-igazgatója a találkozó helyszínén tartott sajtótájékoztatón.

A fővárosi együttes - amely kedd óta a Veszprém megyei településen tréningezik - az összejövetelt követően bemutató edzést tartott a helyi általános és középiskolák diákjai számára. Pápán ez lesz az első nemzetközi asztalitenisz-esemény.

A francia rivális várhatóan három klasszisjátékossal áll majd asztalhoz: a tajvani Csiang Peng-lung (Chiang Peng-lung, az aktuális világranglista 35. helyezettje) mellett két korosodó, de tudásából mit sem vesztett európai asztaliteniszező, a francia Patrick Chila (55.) és a német Peter Franz (65.) alkotja a vendégek keretét. A két együttes első, franciaországi mérkőzését az akkori házigazda nyerte 3-1-re.
A BL B csoportjának állása: 1. Borussia Düsseldorf (német) 7 pont, 2. Vecernji List Zagreb (horvát) 6 (8-8), 3. AS Pontoise Cergy (francia) 6 (7-9), 4. Lombard-BVSC 5
A győzelemért 2, a vereségért 1 pont jár. A kvartettből az első két helyezett folytathatja a negyeddöntőben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását