2024. április 20. - Tivadar

Kórház helyett wellness

Szálloda és wellness-központ lehet a megvásárlásra kínált szegedi I-es kórházból - tudta meg a Délmagyarország. Az ingatlan azért került eladósorba, mert az egészségügyi integráció után már nincs rá szükség. Számos befektető érdeklődik a szakértők által 7
2007. november 26. hétfő 11:36 - Hírextra

Az épület masszív falai jól bírták az elmúlt század megpróbáltatásait, a belső részeket azonban teljes egészében fel kell újítani, ki kell cserélni. Ám a befektetők kedvét ez sem vette el: a hírek szerint az épület tulajdonjogára való licitálás már 800 millió körül jár.

Szakértők úgy vélik, a könnyen megközelíthető, belvárosi, több mint egyhektáros ősparkkal körbevett ingatlanba azért is megéri beruházni, mert az az Anna-kúttól légvonalban mindössze 200 méterre van. Így a wellness-szolgáltatáshoz szükséges gyógyvizet viszonylag olcsón az épületbe lehetne vezetni.

Az ingatlan eladásából származó pénzre óriási szükség lenne az integráció folytatásához, a szaktárca ugyanis elutasította az ennek lebonyolításához kért 300 milliós állami támogatást.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását