2024. április 24. - György

Két csecsemőt is megölt

Már egy másik gyermekét is megölte korábban az a sülysápi nő, akiről múlt héten azt feltételezték a rendőrök, hogy elégette újszülött kisfiát. Közben kiderült, hogy a gyermeket nem dobta a kandallóba, hanem férje a közelben elásta.
2007. november 26. hétfő 11:21 - Hírextra
A mentők még múlt szerdán értesítették a rendőröket, hogy egy sülysápi nő otthában szülte meg gyermekét, a kicsi azonban nincs sehol. A helyszínre érkező nyomozók először - egyebek mellett a kihallgatások alapján - azt feltételezték, hogy az asszony a kandallóba dobta és elégette kisfia testét. A most elkészült szakértői vélemény azonban ezt cáfolja, a tűzben talált különféle maradványok ugyanis nem embertől származnak.

A nő férje időközben elmondta a rendőröknek, hogy feleségének az elmúlt években nem ez volt az első szülése. A családban azonban nem volt kisgyerek, így a nyomozók keresni kezdték a másik feltételezett holttestet is. A pincében rá is bukkantak egy nejlonzacskóra, az abban lévő csontokról az orvosszakértő a helyszínen azt állapította meg, hogy azok újszülöttől származnak. Ez a gyermek azonban már korábban jött világra.

Mindezzel egyidőben a férj megpróbált végezni magával, azonban ez nem sikerült. Később beismerte: a múlt héten született gyermeket ő ásta el egy búzatábla közepén lévő bokros területen. A megadott helyszínen a nyomozók rá is találtak másfél méterrel a föld alatt az újszülött holttestére.

A rendőrök emberöléssel gyanúsítják a párt, mindkettőjük már előzetes letartóztatásban van - derül ki a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleményéből.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását