2024. április 29. - Péter

Az OVB nem üzenget

Az Országos Választási Bizottság (OVB) elnöke nem kíván a sajtó útján reagálni Deutsch-Für Tamás, a Fidesz elnöki kabinetfőnökének vasárnapi sajtótájékoztatóján elhangzottakra. Szigeti Péter az MTI-nek azt mondta: ha levélben megkeresik őt, arra válaszol.
2007. november 25. vasárnap 14:28 - Hírextra
Deutsch-Für Tamás tájékoztatóján azt mondta: a Fidesz továbbra is azt szeretné, hogy az OVB tartson ülést hétfőn a kórházi napidíjról szóló népszavazási kérdés hitelesítési eljárásával kapcsolatban.
A fideszes politikus szerint a kórházi napidíjjal kapcsolatban valamennyi munkafázissal végeztek. Mint mondta, ezzel szemben az OVI vezetője és az OVB elnöke is azt állítja, hogy az aláírások hitelesítése még nem fejeződött be ebben a kérdésben, így ez "valótlan, hamis, hazug állítás".

Szigeti Péter a távirati iroda megkeresésére úgy fogalmazott, a választási bizottságnak nem hatásköre, hogy sajtótájékoztatókra reagáljon.

Megismételte korábbi közlését is, eszerint még nem kapott hivatalos írásos tájékoztatást az Országos Választási Irodától (OVI) arról, hogy a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala végzett-e valamelyik népszavazási kérdéshez leadott aláírások ellenőrzésével.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását