2024. április 26. - Ervin

Meglepetés szülinap a tévében

Horváth Évát az utolsó kettessel kezdődő születésnapja alkalmából alaposan meglepték a Cool stúdiójában.Éva egy megszokott menetben zajló adásra készült műsorvezetőként, kollégái ugyanis eltitkolták előle, hogy a műsor utolsó másfél órájában meglepetésven
2007. november 24. szombat 06:33 - Hírextra
Még az édesanyja is ellátogatott a stúdióba, amitől Éva rendesen zavarba jött. Műsorvezető társa, Orosz Barbara meg is jegyezte, hogy eddig azt hitte, semmivel sem lehet kizökkenteni a volt szépségkirálynőt. Erre Éva mamája megjegyezte: - Én tudom egyedül zavarba hozni!

Horváth Éva édesanyja, Judy egy nagy csokor sárga rózsával érkezett és elmesélte, hogy lányának 15 éves koráig szőke haja volt, ami egyszeriben bebarnult. Kiskorában a papájára hasonlított, kamaszkora óta pedig inkább édesanyja vonásai erősödtek meg az arcán. Éva mamája egy titkot is elárult. Lánya meglehetősen keményen bánt a fiúkkal iskoláskorában - ha esetleg megbántották, óriásit ütött a jobb öklével, ami után viszont komoly tekintélyre tett szert.

A műsorvezető édesanyja szerint olyan férfi nem született még a világra, aki az ő vagy férje véleménye szerint megfelelne a lányuknak, ezért a párválasztást inkább rá bízzák. Éva ekkor közbeszólt: - Ez magyarul azt jelenti, hogy beleszólnak a szüleim a párválasztásomba, de ezt persze nem hagyom!

Éva mamája egy komoly vágyának is hangot adott a Cool műsorában: - Régóta szeretnék már nagymama lenni, de Éva mindig azt mondja, hogy pár évet még várjak erre.

Horváth Évát az édesanyja mellett még gyerekkori barátnői, modelliskolájának munkatársai, valamint Laky Zsuzsi, Müller Attila és Leo is meglepte. A műsorvezető felejthetetlen élményekkel indul - immár 29 évesen - Kínába, hogy részt vegyen a Miss World döntőjén, amit a Cool élőben közvetít majd december 1-én délután.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását