2024. április 29. - Péter

Lövöldözés Szekszárdon

Lövöldözés árán, kommandósok segítségével sikerült elfogni négy drogterjesztőt a Tolna és a Somogy megyei felderítő osztály munkatársainak egy csütörtök esti akció során Szekszárdon - erről pénteken sajtótájékoztatón számolt be a Tolna Megyei Rendőr-főkap
2007. november 23. péntek 16:02 - Hírextra
A paksi Neutron bevetési alegység is tevékeny részese volt annak a szakmailag igen magas színvonalú rajtaütésnek, amely egyben üzenet a bűnözőknek is - jelentette ki Soczó László dandártábornok, rendőrfőkapitány, miután átadta az Orlandóban megrendezett kommandós világbajnokságon 12. helyezést elért csapat tagjainak a jutalmat.

A rendőrség tájékoztatása szerint előzetes adatok alapján két megye felderítőinek együttműködésével készültek csütörtök este elfogni azt a két Somogy és két Tolna megyei fiatalt, akiknek személye korábbról már ismert volt a rendőrök előtt.

A rajtaütésben a Neutron bevetési alegység munkatársai életveszélyes helyzetbe kerültek, amikor a két autóval érkező gyanúsítottakat megpróbálták kiemelni a gépkocsikból, azok ugyanis gyors hátramenetben elsodorták az intézkedő rendőröket.

Ekkor került sor a lövöldözésre, előbb két figyelmeztető, majd tíz célzott lövést adtak le a menekülő kocsikra, amellyel végül sikerült megállítani és elfogni a bűnözőket. A kocsikban, majd később a házkutatások során nagy mennyiségű kábítószert is lefoglalt a rendőrség.

Az őrizetbe vett három fiatalembert és egy nőt hivatalos személy elleni erőszakkal, és kábítószerrel való visszaéléssel gyanúsítják, a Tolna Megyei Főügyészség indítványára pénteken a Szekszárdi Városi Bíróság előzetes letartóztatásba helyezte őket, a védők fellebbezéssel éltek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását