2024. április 19. - Emma

Építés helyett fejlesztés

A Dél-budai Regionális Szennyvízelvezetési és Szennyvíztisztítási Projekt új kivitelezési változata szerint nem épül új tisztítómű Dél-Budán, viszont az érdi szennyvíztisztító telepet fejleszti fogják - közölte a városüzemeltetési és vagyongazdálkodási fő
2007. november 23. péntek 18:36 - Hírextra

Az új verzió az teszi lehetővé, hogy a Budapesten és Budaörsön keletkező, várható szennyvízmennyiségek - belső vízkormányzással - a dél-budai szennyvíztisztító telep megépítése nélkül is kezelhetők lesznek - áll Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes irodájának közleményében.
Hagyó Miklós a Dél-budai Regionális Szennyvízelvezetési és Szennyvíztisztítási Projekt megvalósítására alakult Önkormányzati Konzorcium tanácsának pénteki ülésén elmondta, hogy a változtatást elsősorban az tette szükségessé, hogy a Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) pályázati felhívásának 2007. november 16-án megjelent módosításában foglaltak szerint egy szennyvízelvezetési agglomerációra csak egyetlen pályázati kérelem fogadható el.

A konzorciumi tanács a megvitatott tervezetet alkalmasnak ítéli a közgyűlési, illetve a képviselő-testületi jóváhagyásra.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását