2024. április 28. - Valéria

Kicsi, duci kínai lány nem reprezentálhat

Kizárólag magas, karcsú és szép lányok kerestetnek hostessnek a jövő évi pekingi nyári olimpiára - közölte Csao Tung-ming (Zhao Dongming), a szervezőbizottság tagja. A lányoknak számára előírás a jó alak, valamint a1,68 és 1,78 méter közötti magasság, ami
2007. november 22. csütörtök 10:10 - Hírextra
Csao Tung-mingnek 380, 18 és 25 év közötti fiatal nőt kell találnia, akik az olimpiai helyszíneken a díjátadásban segédkeznek, majd további 180-at a megnyitó ünnepségre.

"Azt akarjuk, hogy szépek, fiatalok legyenek és jól érezzék magukat a bőrükben" - mondta Csao, aki a testsúllyal kapcsolatos elvárásokat nem ismertetett. Valamennyi jelöltnek arányos testalkatúnak kell lennie, így felső súlyhatárt nem adunk meg - mondta.

Egy pekingi lap szerint a jelöltek közül eleve kizárják magukat azok, akiknek feltűnő tetoválásuk vagy testékszerük van.

A testi kritériumokon kívül a jelölteknek minimális ismeretanyaggal kell rendelkezniük az olimpiai mozgalomról és büszkének kell lenniük arra, hogy hozzájárulhatnak a pekingi olimpia lebonyolításához.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását