2024. április 27. - Zita

Drogterjesztőket fogtak a rendőrök

Három miskolci drogterjesztőt fogott el a rendőrség, akiktől körülbelül mintegy 30-40-en vásároltak különböző kábítószereket - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t hétfőn. Kompoltiné Jakab Ilona, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a részletek kapcsán kö
2007. november 20. kedd 07:41 - Hírextra

A miskolci fiatalember közterületen marihuánát szerzett és fogyasztott. A nyomozás során kiderült, hogy a drogot egy férfitől kapta, akivel szemben a rendőrség korábban már folytatott eljárást kábítószerrel való visszaélés miatt.

A felmerült információk alapján felmerült a gyanú, hogy a férfi társaival főként Miskolcon, a Vasgyári városrész területén árulják a különböző kábítószereket. A Miskolci Rendőrkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bükk Bevetési Alosztálya közös akció keretében fogta el a terjesztőket, két férfit és egy nőt, akiknél, illetve az általuk használt gépkocsiban különböző hatóanyagú, mennyiségű kábítószert találtak, így például 99 darab ecstasy tablettát és csaknem 40 gramm speedet - fűzte hozzá.

Az elsődleges intézkedések során több kábítószer-fogyasztót is kihallgatott a rendőrség. A vallomásaik és a rendelkezésre álló adatok alapján további gyanúsítottak - köztük fiatalkorú személyek - kerültek a rendőrség látókörébe, akiknek száma az eljárás során még tovább bővülhet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását