2024. április 20. - Tivadar

Hazugságvizsgálattal az igazságért

Még mindig nem tudni, mi okozta annak a csecsemőnek a koponyasérülését, akit életveszélyes állapotban, még csütörtökön szállítottak a Nyíregyházi Jósa András kórházba. A rendőrség már a hazugságvizsgálót is bevetné a nyomozásba.
2007. november 19. hétfő 10:43 - Hírextra

A rendőrséget múlt pénteken a kórház értesítette, hogy egy 3 hetes fényeslitkei kislány életveszélyes koponyasérüléssel került az intenzív osztályra. Azt, hogy a sérülés pontosan hogyan keletkezett, egyelőre nem lehetett megállapítani. A fényeslitkei házban az újszülött anyján és 15 hónapos testvérén kívül ott lakott a fiatalasszony apósa, annak élettársa és öt kisgyermekük.

Az eddigi kihallgatások során azonban még nem derült ki, mi történt az újszülöttel, ezért a rendőrség most azt tervezi, hogy hazugságvizsgálatot végez a ház lakóival - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Fülöp Gergely a Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Rendőr-Főkapitányság sajtóreferense.

Mivel az idegenkezűség gyanúja már felmerült, a rendőrség életveszélyt okozó testi sértés gyanújával ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását