2024. május 9. - Gergely

Halálos baleset

Egy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült, amikor hétfőn délelőtt két személygépkocsi, két tehergépkocsi és egy betegszállító gépkocsi összeütközött egymással a csúszós út és a köd miatt Vas megyében, a 8-as számú főúton, Jánosháza közelében - közöl
2007. november 19. hétfő 13:45 - Hírextra
Tóth László Zsolt őrnagy elmondta: a baleset egy vasúti átjáró közelében történt.

"A betegszállító sofőrje az elsődleges adatok szerint kiszállt, hogy megnézze, vannak-e sérültjei az előtte történt koccanásos balesetnek, eközben ütötték el, ugyanis beléjük rohant egy személygépkocsi majd egy kamion is, amely teljesen egymásra tolta a sort" - mondta a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A halálos baleset áldozatává vált betegszállító mellett, egy ember súlyos sérüléseket szenvedett, őt a tűzoltók szabadították ki az egyik összetört gépkocsiból, s mentőhelikopterrel kórházba szállították. A 8-as számú főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelik, a helyszínelés és műszaki mentés jelenleg is tart. A baleset részleteit szakértő bevonásával vizsgálják.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását