2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Nem volt fennakadás

Nem maradt el műtét a csőtörés miatt a kistarcsai Flór Ferenc Kórházban - mondta el a Független Hírügynökségnek az intézmény főigazgatója szombaton. A kórházban péntek délután törött el egy főnyomócső, a fűtés és a vízszolgáltatás két órán keresztül szüne
2007. november 17. szombat 11:57 - Hírextra
Bedros J. Róbert szerint két óra alatt - amíg nem volt fűtés és melegvíz - nem hűlt le az épület, nem fáztak a betegek, ezért plédeket sem kellett kiosztani. A csapvizet keddig ellenőrzi az ÁNTSZ, addig fogyasztásra nem használható, de 5 ezer liter palackozott víz áll rendelkezésre - közölte a főigazgató.

A kórház 578 betege 2 órán keresztül maradt fűtés és melegvíz nélkül, de ez nem okozott semmilyen fennakadást a főigazgató szerint. Két óra alatt nem hűlt le annyira az épület, hogy azt a betegek megérezték volna - mondta Bedros J Róbert. Egy vakbélgyanús beteget kellett átirányítani a fővárosba, de a csőtörés alatt kezdődött szülést rendben befejezték - közölte a főigazgató.

A csapvizet az előírások szerint 3 napig teszteli az ÁNTSZ, így leghamarabb kedd reggeltől lesz fogyasztható. A kórház 5 ezer liter palackozott vizet kapott, ami a főigazgató szerint bőven elég keddig. A konyhán forralt vízzel főznek, mosogatásra pedig már most is használható a csapvíz.

Bedros J. Róbert elmondta: a műszaki berendezésekben körülbelül egymillió forintos kára keletkezett a kórháznak, de ezt a biztosító fedezi.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását