2024. június 23. - Zoltán

Célkeresztben: a VEKE visszavág

Visszautasítjuk azokat a rágalmakat, amelyek egyesületünket érték az utóbbi napokban. Le kell szögezzük, hogy szakszervezeti, vagy sztrájkügyekkel eddig sem és ezután sem fogunk foglalkozni. Tisztában vagyunk vele, hogy útjában állunk azoknak, akik a buda
2007. november 17. szombat 17:07 - Hírextra
Számítottunk arra, hogy alantas támadások részesei leszünk. Sajnálatos, hogy ehhez az akcióhoz a rombolási érdekeket szolgálva egy szakszervezet néhány vezetője is csatlakozott, biztosan jó pontokat szerezve ezzel a cégvezetésnél.

Tagjainkra eddig is vadászott a BKV, ne legyenek senkinek illúziói, biztosak vagyunk benne, hogy a mostani lejáratási akció is ennek a része. A BKV sajtóperek tucatjait indította nyilatkozataink után, véleményünk szerint pusztán az újságírók megfélemlítésének céljával. Ezeket a pereket a BKV sorozatban veszti el. Nekik nem drága, hiszen a köz pénzét szórják.

Egyesületünk közgyűlésének egyhangú döntése, hogy a lehető leghatározottabban lépjünk fel a rombolás és a járatritkítások ellen. Ahogy eddig is, ezt a továbbiakban is meg fogjuk tenni, az utazóközönség, Budapest lakossága érdekében.

A Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület elnöksége
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását