2024. május 3. - Tímea, Irma

Bonds bíróság előtt

Hamis tanúzás, valamint az igazságszolgáltatás akadályozása miatt bíróság elé kell állnia Barry Bondsnak, a San Fransisco Ginats világklasszis baseball-játékosának.
2007. november 16. péntek 15:04 - Hírextra
"A nyomozás során számos olyan iratra és teszteredményre bukkantunk, amely egyértelműen bizonyítja, hogy több profi sportoló, köztük Barry Bonds is használt anabolikus szteroidokat" - áll a hivatalos vádiratban.


A 43 éves Bondsnak - akiről elképesztő ereje miatt jó ideje feltételezték, hogy tiltott szerekkel él - azért kell felelnie, mert korábban úgy nyilatkozott: valóban használta a hírhedt BALCO labor termékeit, azonban nem tudta, hogy doppingszereket fogyasztott.

Amennyiben Bondsot bűnösnek találják, akár öt év börtönt is kaphat.

A hír kapcsán még George W. Bush amerikai elnök irodája is nyilatkozatot közölt: "Az elnök rendkívül csalódott a hír a hallatán. Szomorú nap ez a baseball-társadalomban".

A hétszeres MVP (legértékesebb játékos) Bonds augusztusban döntötte meg a liga (MLB) home run-rekordját, a Washington Nationals ellen 8-6-ra elveszített mérkőzésen pályafutása 756. hazafutását produkálta, ezzel túlszárnyalta Hank Aaron 1976-ban felállított és megdönthetetlennek hitt csúcsát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását