2024. április 29. - Péter

Jó hangulatban edzettek

Megtartotta utolsó nyilvános edzését a pénteki utazás előtt Várhidi Péter, a Moldova és Görögország elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésekre készülő magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A fővárosi Vízművek-pályán tartott tréningen egyedül
2007. november 15. csütörtök 14:58 - Hírextra

A keret rövid bemelegítés után főként az emberelőnyös szituációkat - három a kettő, illetve az egy ellen - próbálgatta, ezekben a gyakorlatokban többnyire a Gera Zoltán, Hajnal Tamás, Priskin Tamás trió villogott.

Ezt követően kétkapus játék következett, melynek során láthatóan a gyors, rövid passzos játékot követelte meg a kapitány.

A csapat pénteken kora délután utazik Chisinauba, ahol a szállás elfoglalása után este a meccs színhelyén, a Zimbru-stadionban vezényel edzést Várhidi Péter. Az Eb-selejtező szombaton - magyar idő szerint - 18 órakor kezdődik.

A szerdai, a Puskás Ferenc Stadionban 20:15-kor kezdődő Görögország elleni mérkőzésre országszerte az IBUSZ irodáiban lehet jegyet vásárolni. A belépők 1500 és 5000 forintos áron kaphatók.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását