2024. május 4. - Mónika, Flórián

A Yes frontembere Budapesten

A Yes együttes egykori alapítója, a néhány éve szólóénekesként koncertező Jon Anderson két év után ismét fellép Budapesten. A Petőfi Csarnokban csütörtök este nyolckor kezdődő koncertjére még kaphatók jegyek - közölték a Független Hírügynökséggel a koncer
2007. november 14. szerda 22:21 - Hírextra
A rockzene 63 éves kiválósága több mint negyven éve kezdte a muzsikusi pályát. Jon Anderson a legendás Yes együttest 1968-ban alapította. Vangelis, Mike Oldfield, King Crimson csupán néhány név, akikkel eddig együtt dolgozott. A négy évtizedes pályafutás alatt több tucat albumon működött közre, de szólókarrierjét és ezzel arányban saját lemezeit sem hanyagolta el.

A zeneszerző, dalszövegíró csütörtöki programjában szerepelnek Yes számok, Jon szóló lemezdalok, valamint Jon Anderson - Vangelis közös munkák, és a meglepetás-ráadás nóták.

A vegetáriánus művész koncertjei előtt rendszeresen meditál és egy spirituális vezető segítségével "negyedik dimenziós" kísérleteket végez. A budapesti koncert szervezői minden igényét kielégítik, ugyanis a Petőfi Csarnokban kialakítottak egy meditálásra alkalmas helyet. Az persze kérdés, hogy Magyarország megfelelő hely-e Andersonnak arra, hogy ismét belelásson a negyedik dimenzióba.
Forrás: mti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását