2024. május 3. - Tímea, Irma

Kudarc esetén nem lesz többször válogatott

Nem vállalja tovább a válogatottságot Lilian Thuram, ha a francia csapat nem jut ki a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokságra.
2007. november 13. kedd 13:19 - Hírextra

Ezt a Le Parisien című lapnak nyilatkozta az FC Barcelona veterán középhátvédje, aki 134 szereplésével Franciaország válogatottsági csúcstartója.

"Ha nem jutunk ki az Eb-re, nem játszok többet a nemzeti csapatban. A jövő évi kontinensviadal után mindenképpen visszavonulnék a válogatottól, s mi tagadás, jobban örülnék, ha egy győztes Eb-döntő után tehetném ezt meg" - nyilatkozta Thuram, aki 1998-ban világbajnokságot, 2000-ben Eb-t nyert a franciákkal.

A Raymond Domenech vezette csapat jelenleg 25 pontjával vezeti B jelű selejtezőcsoportot, egy ponttal megelőzve a skótokat és kettővel az olaszokat, az utolsó mérkőzését pedig jövő szerdán vívja Ukrajnában. A továbbjutás szempontjából tehát kedvező helyzetben van, ám akkor kieshet, ha kikap Kijevben és a szintén már csak egy meccset játszó skótok szombaton legyőzik, vagy döntetlent játszanak az olaszokkal, akik utolsó meccsükön - a papírformának megfelelően - nyernek a Feröer-szigetek legjobbjai ellen.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását