2024. április 19. - Emma

Győzött az SZDSZ?

A Fidesz szerint az értékalapú ingatlanadó bevezetése ügyében is az SZDSZ győzött a koalíción belül a szocialistákkal szemben. Az ellenzéki párt úgy ítéli meg, hogy a koalíción belüli megegyezés eredményeként nem támogatta végül az MSZP frakció azt a szoc
2007. november 12. hétfő 16:59 - Hírextra

Tállai András (Fidesz) hétfői sajtótájékoztatóján reményét fejezte ki, hogy ha a parlamenti többség igent mond az értékalapú ingatlanadó 2009-es bevezetésére, az akkor sem lesz, mert a következő egy évben " a józan politikusok tábora" többségbe kerül és eltörlik ezt a passzust.

A politikus hangsúlyozta, hogy a Fidesz az adótörvények végszavazáskor nemmel fog voksolni, és így nemet mond az ingatlanadóra is. Azt ugyanis igazságtalannak és túlzottan megterhelőnek tartja mind a polgárok, mind az önkormányzatok számára.

Tállai elmondta, hogy ő egy 18 ezer fős város polgármestere is, számításaik szerint, ha az adónemet kivetnék a településen az önkormányzatnak minimum két fővel bővítenie kellene apparátusát ahhoz, hogy a szükséges felméréseket elvégezzék.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását