2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Csütörtökön lesz döntés Kovács Ágnes ügyében

Csütörtökön fél 12-kor ül össze a Magyar Úszó Szövetség fegyelmi bizottsága, ahol Kovács Ágnes ügyéről döntenek. A szabályok szerint ugyanis minimum három munkanapot kell biztosítani a döntéshozóknak a felkészülésre - ezt Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szöv
2007. november 12. hétfő 14:43 - Hírextra

A bizottság így nem kedden, hanem két nappal később ül össze, ezért az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszónő így csütörtökig még biztosan fel lesz függesztve. Igaz, mivel nincs verseny ez nem befolyásol semmit. További sorsáról a csütörtöki ülésen döntenek.

Október 30-án reggel előre be nem jelentett ellenőrzést tartottak a Kőér utcai uszodában. Kovács Ágnesnek azonban fontos találkozója volt: az egyik budapesti szállodában Roger Moore várta, aki az UNICEF-nagykövetének kérte fel.

Mivel az úszónő nem tudott elég mintát produkálni, arra kérte az ellenőröket, kísérjék el a találkozóra. Szerinte az ellenőrök akkor annyit mondtak, nyugodtan elmehet. Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport elnöke később ezt tagadta. Néhány nappal később a MACS fegyelmi eljárást kezdeményezett Kovács ellen a MÚSZ-nál, és újabb mintavételre kötelezte a sportolót, aminek eleget is tett. A vizsgálat eredménye 5-7-nap múlva derülhet ki.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását