2024. április 19. - Emma

Exkluzív interjú a Fradi elnökével - HANGOSHÍR!

A Kincstári Vagyoni Igazgatóság negyedszerre sem talált gazdát a Ferencvárosnak és a stadion körüli területnek. Az illetékesek pedig nagyon optimisták voltak ezúttal, hiszen két pályázat is érkezett az október 24-i határidő lejártáig. A hírek szerint egy
2007. november 12. hétfő 14:38 - Hírextra
A KVI Hasznosítási Tanácsa 2007. október 31-én döntött a Magyar Állam tulajdonában és a Sportfolió Sportlétesítményeket Kezelő, Hasznosító és Fejlesztésszervező Kht. vagyonkezelésében álló, természetben Budapest, IX. belterület, 38293/56, 38293/57 helyrajzi számokon nyilvántartott, 2ha 0736 m2 és 5 ha 9265 m2 területű, kivett sporttelep, közismert nevén: Fradi-pálya megnevezésű ingatlanok értékesítésére kiírt nyilvános pályázat ügyében. A döntés értelmében mindkét pályázó által beadott ajánlat érvénytelen.

Rieb Györgyöt, a Fradi elnökét a Pont FM Rádió, SportPont műsora faggatta a Ferencváros jövőjéről.

Ötödször írják ki, de tulajdonképpen a harmadikat írják ki, harmadszor. - kezdte az elnök. A harmadik volt az első, ahol a teleknek a tulajdonjoga lett értékesítésre kiírva, idén júliusban. Ez annak lesz a második, megismételt változata. Az első megismételt, az most járt le. Volt rá két jelentkező, de érvénytelen volt, mert a fáma pénzt nem adták be. Mind a két résztvevő jelezte, hogy ők indulni szeretnének, és a problémát is már megértették. Több nyugat-európai országban ez pénz nem létezik az állami tendernél. Kicsit méltatlankodtak is miatta, de én nagyon remélem, hogy végre már ez a tulajdonjogért folytatott tender sikeres lesz.

Pont FM: Mikorra lehet az eredményt várni?

Remélem karácsony előtt már érdemben, ki tudja hirdetni a KVI a nyertest.

Pont FM: Sajnos a magyar labdarúgásban mindig benne van a pesszimizmus, ezt már megélhettük az elmúlt években. Mi történik, ha mégsem lesz megállapodás?

Ez kétségtelen. Én is tudok pesszimistán gondolkozni. Ebben az esetben jön a B terv. Ami, azt jelenti, hogy a labdarúgást értékesítjük olyan áron, hogy a kötelezettségeket is kielégítsük. Gondolok itt az OTP-re, mert az OTP pénzt a Fradi vette fel és fedezetben a Zrt. zálogjegyei vannak.

Pont FM: Abban egyet érthetünk, hogy jelenleg NB II-es csapat szereplése és feljutás nagyban függ ettől a pályázattól?

Igen, ez így van. Azóta, hogy kihirdették ezt a két eredménytelenséget én mind a két befektető jelölttel beszéltem, akik indultak a pályázaton. Mind a ketten kijelentették, hogy az érdeklődést ők továbbra is fent tartják, és indulni akarnak. Én bízom benne, hogy talán most beérkezünk a célba.
Forrás: Pont FM 88.1 Rádió
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását