2024. április 27. - Zita

Button az elszalasztott lehetőségéről beszél

Jenson Button szerint elképzelhető, hogy Lewis Hamilton egyszer és mindenkorra elszalasztotta annak a lehetőségét, hogy Forma-1-es világbajnok legyen.
2007. november 12. hétfő 08:07 - Hírextra

"Engem zavarna az elszalasztott lehetőség. A sportban nem lehet azt mondani: +Annyi baj legyen, csak egy pont hiányzott, jövőre jobb lesz+. Ez egyszerűen nem így megy" - fogalmazott honfitársa idei összetett második helyével kapcsolatban a brit pilóta, aki nyolc év alatt mindössze egy futamot tudott megnyerni. "Hamilton jó versenyző, de van még jó néhány hasonló képességű társa, akinek csak a technikai háttere gyengébb" - tette hozzá a Mail on Sunday című lapnak nyilatkozva.

Hamilton, a McLaren pilótája kedvező helyzetből várhatta az idényzáró Brazil Nagydíjat, négy ponttal vezetett csapattársával, a spanyol Fernando Alonsóval, és héttel a ferraris finn Kimi Ra:ikkönennel szemben, ám a verseny során hibázott, egy időre az autója le is lassult, így végül Ra:ikkönen diadalmaskodott.

"Ettől nagyon betegnek kellene lennie, mert lehet, hogy soha nem lesz már ekkora esélye" - vélekedett Button.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását